CLUBIN KESÄTAPAAMISEN MAJOITUS ON NYT VARATTAVISSA

Tästä tullut jo kyselyjä, siksi julkaistaan jo nyt. Trikers Club of Finlandin kerhotapaaminen on viikko juhannuksen jälkeen eli 28-30.6.2019 Mikkelin Visulahdessa

Infoa tapahtumasta tulee myöhemmin keväällä lisää, mutta majoituksesta on tullut kyselyjä, onhan alue aina loppuunmyyty ko. viikonloppuna. Clubille on jo viime syksynä varattu lomataloja ja mökkejä, ajoissa oltiin liikkeellä :)

Jokainen halukas varaa majoituksensa itse, suoraan Visulahdesta. yhteystiedot ja hinnat näkyy kuvassa.

Hinta on talo/mökkikohtainen / vuorokausi. Toisesta vuorokaudesta tulee -10% alennus. Muistakaa ehdottomasti mainita että "Trikers Clubin kiintiöstä, vihreä kortteli"

Varausta helpottamaan on kuvassa talojen numerot. Mökkejä jos varaatte, niin sanokaa että lähelle vihreitä taloja, samaa porukkaa olette. Visulahden omilta sivuilta näette talojen pohjakuvat. https://www.visulahti.fi/palvelut/

Soittaessa Visulahteen saatte heti tietää mitkä mökit on jo varattu ja mitkä jäljellä.

Terveisin

Vesa Hietanen

Puheenjohtaja

Trikers Club of Finland

International Trikers Meeting Ranska

Clubi järjestelee yhteistä matkaa Ranskan kansainväliseen trikers tapahtumaan, joka järjestetään 30.5.- 2.6.2019 viikonloppuna. Matkaan kannattaa kaikkiaan varata pari viikkoa aikaa. Matkaa tulee yhteensä n. 5000 km, mutta mennään rauhassa ja nautitaan seurasta ja matkasta sekä maisemista. 

Aix les Bainesissa on varattuna Hotel du Poetista huoneet ilmoittautuneille.

Paljon trikersejä tulossa tapaamiseen Ranskaan !

Vuosittainen kerhotapaaminen on tänä vuonna Mikkelissä 28.-30.6.2018

Joka vuotinen tapaaminen, viikko juhannuksen jälkeen, 28.-30.6.2019, on tänä vuonna Mikkelissä.

 

Samalla Oldtimer Run - harrasteajoneuvo näyttely.

American Beauty car show 12.-14.7.2019 HAAPSALU

Virossa on tämä kyseinen näyttely. Järjestäjä kävi osastolla kertomassa meille, että ottaisivat mielellään näyttelyyn mukaan 3-5 näyttelykelpoista HD trikeä. Apuja tulee majoitukseen järjestäjän puolelta. Mikäli kiinnostuneita löytyy, niin laita viestiä, saat paluuviestinä järjestäjän yhteystiedot jotta voit itse ottaa suoraa kontaktia.

Hyvän asian vuoksi

Suomen Moottoripyörämuseo järjestää yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun kanssa suuren verenluovutustapahtuman museolla sunnuntaina 21.7. Nyt pelastetaan porukalla henkiä ja laitetaan veri kiertämään! Tule ja ojenna kätesi - jokaista tarvitaan! Osoite: Veistämönkatu 1, 15140 Lahti

 

Forssan Pick-nick tapaaminen 4.8.2019

Perinteinen tapaaminen Vorssassa Raviradalla 4.8.2019

Syystapaaminen Turun saaristoreitti 16.-18.8.2019

Syystapaaminen on suunnitteilla Turun saaristoreitille. Ajatuksena kiertää reitti.

 

Tarvitaan joku vapaaehtoinen suunnittelemaan aikataulut, reitit ja majoitukset.

Otahan yhteyttä hallitukseen ja ilmoittaudu järjestämään yhteistä mukavaa matkaa.

Sidecar & Trike Day

Sunnuntaina 25. elokuuta 2019 kello 12.00

 

Yhteisiä ajotapahtumia

Seuraa järjestettäviä ajotapahtumia facebookissa tai tiedustele niistä yhteystieto lomakkeella. Tapahtumat ovat välillä melko impulsiivisia eli jos tuntuu, että nyt tavataan niin sitten tavataan. Pyritään laittamaan niitä myös tänne tapahtumat sivuille. Pääasia on, että vietetään aikaa yhdessä mukavassa seurassa.