Jäsenmaksu 2020

Vuoden 2020 Jäsenmaksu on 20€ henkilöjäsen tai 30€ perhe. Jäsenmaksun suoritettuaan jäsen saa kerhon seinäkalenterin kotiin postitettuna (1/talous).    

Trikers Club of Finlandin seinäkalenterit

Trikers Club of Finlandin seinäkalenterit ovat saapuneet painosta. Jäsenmaksu sisältää kalenterin (1kpl/talous) mutta näitä voi myös ostaa erikseen. Tilaukset kerhon sähköpostin kautta.

KERHOTUOTTEET TILATTAVISSA

Kerhotuotteita voi tiedustella sähköpostilla, mutta kokoihin sidottuja tuotteita tilataan seuraavan kerran taas keväällä (T-paidat ja takit).

HALUATKO LIITTYÄ TRIKERS CLUB OF FINLANDIN JÄSENEKSI?

Se on helppoa! Laita viesti näiden sivujen yhteystietolomakkeella tai suoraan sähköpostia tcofinfo@gmail.com niin olemme sinuun yhteydessä.

2019 vuodesta ei enää jäsenmaksua peritä, 2020 peritään 20e/hlö tai 30e/perhe, laskut lähtee liikkeelle loppuvuoden aikana.

Jäsenmaksun maksaneille postitetaan 2020 seinäkalenteri ennen vuoden vaihdetta. Olen myös uusille tämän foorumin jäsenille laittanut yksityisviestejä, kannataa katsoa viestipyynnöt osiosta.

Nykyisillä jäsenillä edelleen kaikki kunnossa, tämä koskee uusia jäsniä. Tervetuloa Trikers Club of Finlandin jäseneksi T Vesa Hietanen / Puheenjohtaja

 

Liput

Isompi koko (n.27*16cm) ja kuja reunassa. Klubilaisille 20€/pari + pk 2€ .

Tilaus kerhon sähköpostin kautta, tcofinfo@gmail.com

Support merkit

Brodeeratut support merkit myytävissä 5€/kpl + kirjemaksu. 7cm halkaisija, brodeerattu keinonahalle. Tilaus kerhon sähköpostin kautta, tcofinfo@gmail.com