Syyspäivät 21.-23.8.2020

Syyspäivät pidettiin Paraisilla, Sollidenin camping alueella. Sää ei suosinut lauantain ajelua, joten se jäi tällä kerralla väliin. Osa kävi ruokailemassa sateesta huolimatta trikellä Paraisten satama-alueella.

Lauantaina saunottiin ja pidettiin arpajaiset. Kiitos kaikille osallistujille.

Lauantaina 22.8.2020 pidettiin ylimääräinen kokous, jossa täydennettiin sekä hallitusta, että huvitoimikuntaa.

Kesäpäivät Hanko, Viking motel 26.-28.6.20

Kesäpäivät pidettiin Hangossa helteisessä säässä. Ohjelmassa oli perinteisesti makkaran paistoa, clubikokous, ajelukierros ja saunomista. Tällä kertaa oli myös karting ajot Kauko ja Marlene Näsäsen järjestämänä.

MP-Messut Messukeskuksessa

31.1.-2.2.2020 MP-Messut Messukeskuksessa.

Pikkujoulut 11.-12.1.2020

Pikkujoulut pidettiin tällä kertaa  Sokos hotel Flamingossa, Vantaalla, Kauppakeskus Jumbon yhteydessä.

Aluksi tavattiin Olutpubi Einossa, hotellin vastaanoton edustalla.

Halutessaan sen jälkeen voi innokkaat käydä kylpylässä.

Sen jälkeen otettiin erä ohtokeilausta, kerho tarjosi kaksi rataa.

Lopuksi ruokailtiin Ristorante IlSicilianossa omakustanne

Kiitos kaikille mukanaolosta!

Moristit koulukiusaamista vastaan

Tiistaina 3.9.2019 Pukkila Tapahtumapaikka: Kirkonkylän koulu, Veteraanitie 3, 07560 Pukkila Tapahtuma-aika: Kello 11.00 Kokoontuminen: Kello 10.30, Kahvila Pikku-Eetu, Keskustie 3, 07560 Pukkila

Kerho osallistui tapahtumaan melkein jo perinteisesti.

Ace Corner / Moottoripyörä museolla lahdessa oli viikko sitten sivuvaunu & trike teemapäivä. Keli suosi ja kalustoa oli paljon nähtävillä. Tässä on valokuvaaja Vesa Lampisen loistavia kuvia päivästä, ja on mukana myös sivuvaunujakin.

Ruovesi 16.-18.8.2019

Pidimme syystapaamisen 16.-18.8.2019 yhdessäolon merkeissä Ruoveden Haapasaaren lomakylässä. Kerho tarjosi nuotiomakkaraa sekä saunat. Kiitos tarjoiluista Vesalle ja Virpille. 

Päiväajelu suuntautui Tuuriin.

Forssan Pick-Nick 4.8.2019

Perinteinen tapaaminen Vorssassa Raviradalla oli 4.8.2019. Triket kokoontui yhteislähtöön Autokeitaan parkkipaikalle. Tapahtuman nettisivuilla tarkempaa tietoa: http://www.pick-nick.com/

Hyvän asian vuoksi

Suomen Moottoripyörämuseo järjesti yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun kanssa suuren verenluovutustapahtuman museolla Lahdessa 21.7.2019.

Ajatuksena pelastetaa porukalla henkiä ja laittaa veri kiertämään!

Vuosittainen kerhotapaaminen oli tänä vuonna Mikkelissä

 

Joka vuotinen tapaaminen, viikko juhannuksen jälkeen, 28.-30.6.2019,oli Mikkelissä Visulahdessa.  Samalla Oldtimer Run - harrasteajoneuvo näyttely.

Triker presidentii Gilles Lietti kiitti suomalaisia facebookissa kohteliaasti ❣

International Trikers Meeting Ranska

Clubi järjesteli yhteisen matkan Ranskan kansainväliseen trikers tapahtumaan, joka järjestettiin 30.5.- 2.6.2019 viikonloppuna. Matkaa kertyi kaikkiaan parissa viikkossa yhteensä n. 5000 km. Aix les Bainesissa oli varattuna Hotel du Poet, mutta ei voi suositella.

 

Lähtö 26.5.2019 Turun satamasta Tukholmaa kohti

Alussa vähän ongelmia, mutta nopeasti päästiin jatkamaan

Matkalla

Perillä

https://youtu.be/4RvwCiOMCPk alueelta

Vasemmalta alkaen: puheenjohtaja Vesa Hietanen, Antti Päivänsäde, Virpi Hietanen, Päivi Sanden, Andres ja Tiina Luhaäär, Timo Sanden, Arto Taipale ja Lars Lönnqvist.

les Amies, le président Gilles Lietti ja puheenjohtaja Vesa Hietanen

Tuliaisten luovutus. Vesa Hietanen, Gilles Lietti ja Päivi Sanden

Salon MaisemaCruising #12 18.5.2019 klo 16.00 alkaen Salon torilla. Tänä vuonna otamme autot sisään torille klo 16.00 alkaen Horninkadun PÄISTÄ - SEURAATHAN JÄRJESTÄJIEN OHJEITA! Letka lähtee noin klo 18, tämä ilmoitetaan äänimerkein hyvissä ajoin. HUOM!! Itse tori täytetään jenkkiraudoilla niin pitkälti kuin sinne suinkin mahtuu. Muut harrasteautot max 1979 vuosimalliin asti ovat tervetulleita lisäksi torin varteen, sekä ympyräparkkiin - opastamme myös teidät parkkeihin, joten malttakaa ja noudattakaa ohjeita. Myös kaksi- ja kolmepyöräiset ovat tervetulleita! **Torilla kahvio Maran Torikeidas on auki niin kauan kunnes letka lähtee. Suolaista & makeaa purtavaa sekä kahvia, virvokkeita jne. Torin varrella jäätelökioskit sekä Ärrä. **Tänä keväänä ajelemme lyhyesti maalaismaisemissa ja näyttäydymme siellä missä yleisö on - kierrämme Pertteliä vähän ristiin rastiin. Meillä EI ole taukoja. Reitin pituus noin 40km.

18.5.2019 Salossa

Trikejen omistajat ja talkooväki, iso kiitos kaikille! Kuvassa oikealta puheenjohtaja Vesa Hietanen, Antti Päivänsäde, sihteeri Virpi Hietanen,Katja Mettinen, Jouko Vainio ja Timo Sanden. Edessä oikealta Lasse Ristikankare, Paula Tommola ja Jari Tommola sekä Päivi Sanden. Lisäksi talkoissa oli mukana Tiina Luhaäär ja Marko ja Kirsi Mähönen.

American Car Show 19.-21.4.2019 Helsingin messukeskuksessa!

Trikers Club of Finland osallistui näyttelyyn neljän triken voimin! American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019! 19.-21.4.2019 pidettiin Helsingin messukeskuksessa!

Kiitos talkoolaisille, että saatiin messupaika pystyyn. Kiinnostuneita riitti paljon.

Kiitos myös pyöränsä esille laiitaneille: Antti Päivänsäde, Jouko Vainio, Paula Tommola ja Lasse Ristikankare.