Salon MaisemaCruising #12 18.5.2019 klo 16.00 alkaen Salon torilla. Tänä vuonna otamme autot sisään torille klo 16.00 alkaen Horninkadun PÄISTÄ - SEURAATHAN JÄRJESTÄJIEN OHJEITA! Letka lähtee noin klo 18, tämä ilmoitetaan äänimerkein hyvissä ajoin. HUOM!! Itse tori täytetään jenkkiraudoilla niin pitkälti kuin sinne suinkin mahtuu. Muut harrasteautot max 1979 vuosimalliin asti ovat tervetulleita lisäksi torin varteen, sekä ympyräparkkiin - opastamme myös teidät parkkeihin, joten malttakaa ja noudattakaa ohjeita. Myös kaksi- ja kolmepyöräiset ovat tervetulleita! **Torilla kahvio Maran Torikeidas on auki niin kauan kunnes letka lähtee. Suolaista & makeaa purtavaa sekä kahvia, virvokkeita jne. Torin varrella jäätelökioskit sekä Ärrä. **Tänä keväänä ajelemme lyhyesti maalaismaisemissa ja näyttäydymme siellä missä yleisö on - kierrämme Pertteliä vähän ristiin rastiin. Meillä EI ole taukoja. Reitin pituus noin 40km.

18.5.2019 Salossa

Trikejen omistajat ja talkooväki, iso kiitos kaikille! Kuvassa oikealta puheenjohtaja Vesa Hietanen, Antti Päivänsäde, sihteeri Virpi Hietanen,Katja Metsien, Jouko Vainio ja Timo Sanden. Edessä oikealta Lasse Ristikankare, Paula Tommola ja Jari Tommola sekä Päivi Sanden. Lisäksi talkoissa oli mukana Tiina Luhaäär ja Marko ja Kirsi Mähönen.

American Car Show 19.-21.4.2019 Helsingin messukeskuksessa!

Trikers Club of Finland osallistui näyttelyyn neljän triken voimin! American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2019! 19.-21.4.2019 pidettiin Helsingin messukeskuksessa!

Kiitos talkoolaisille, että saatiin messupaika pystyyn. Kiinnostuneita riitti paljon.

Kiitos myös pyöränsä esille laiitaneille: Antti Päivänsäde, Jouko Vainio, Paula Tommola ja Lasse Ristikankare.